Nyilatkozatok a magyar-azeri meccs kapcsán

Ondik Gábor 2019. október 14., 13:07

Az egygólos győzelem után értékelt Marco Rossi szövetségi kapitány és a magyar csapat néhány játékosa.

 

Fotó: MTI/Czagány Balázs

"A hangulat nagyszerű volt, de csak három nappal vagyunk a horvát vereség után, ezért visszafogott volt az örömünk. Nagy volt rajtam is a nyomás. Nem szereztük meg a második gólunkat, pedig többször is betalálhattunk volna." – nyilatkozta Rossi.

Ma gratulálok a játékosoknak, megvolt az akarat, amit mindig kérek. Szerencsések is voltunk ma, lehet a gyerekek miatt. Ez a környezet velük lenyűgöző volt, nagyon szépen köszönjük!

A találkozó hőse, az élete első válogatott gólját szerző Korhut Mihály volt, aki bődületes bombát zúdított a vendégek hálójába.

Szeretem az ilyen labdákat, jól eltaláltam és szerencsére bement. Meglett az eredménye a sok konditeremnek. Végig kontrolláltuk a játékot, csak a végén engedtünk ki, amit nem tehetünk meg.

A klubjában, még a Liverpool ellen megsérülő Szoboszlai Dominik első alkalommal lépett pályára sérülését követően.

A következő meccsen jobban oda kell figyelni, és betartani a mester utasításait. Akkor jobb mérkőzést tudnánk játszani. A támadásokat ugyanúgy végig kellett vinni a találkozó végén is.

"A végén már éreztem, hogy fáradok. Ahhoz, hogy betaláljak, jobban kellett volna koncentrálnom. Ezeken fogok dolgozni a klubomnál is. A legfontosabb, hogy meg tudtuk nyerni a mérkőzést." – nyilatkozta a Freiburg szélsője Sallai Roland.

Forrás: MLSZ
0 HOZZÁSZÓLÁS