2019. szeptember 15., 16:42

Nem tudtak győzni a csallóközi csapatok

Rossz hétvégét zártak a csallóközi érdekeltségű csapatok a szlovák másodosztály 9. fordulójában. Sem a KFC Komárom, sem a Somorja nem tudott győzni hazai pályán.

Somorja Rózsahegy
Médialapozó
Fotó: Facebook / Őry Tibor

A szlovák második vonalban vitézkedő Komárom ezúttal sem tudta hazai közönségét kiszolgálni, zsinórban negyedik mérkőzésén maradt nyeretlen. Jozef Olejník együttese az újonc Kassa együttesével játszott gól nélküli döntetlent. Ezzel a Duna-partiak tovább zuhantak a táblázaton, és a 10. helyre estek vissza. A következő fordulóban a komáromi együttesre egy újabb nehéz mérkőzés vár, hiszen hazai pályán fogadják a jelenleg második helyezett Besztercebánya együttesét.

A másodosztály másik csallóközi együttese, a Somorja sem tudta otthon tartani a három pontot. A somorjaiak - a gyepszőnyeg cseréje miatt - hosszú idő után játszhattak újra a Pomléban.

Fotó:  Facebook / Őry Tibor

A somorjai kezdőben ezúttal is több dunaszerdahelyi tehetség kapott lehetőséget, az utóbbi hetekben remekül teljesítő Sharani is ott volt. Ezúttal azonban ő sem tudta gólokkal, gólpasszokkal segíteni csapatát. A somorjaiaknak gyengére sikeredett a hazatérés, miután a Rózsahegy utánpótláscsapata három ponttal távozott a Pomléból. A somorjai együttes sorozatban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen, ezzel továbbra is a kiesőzónában található a DAC fiókcsapata. Branislav Sokoli együttese a következő körben a Puhó otthonában lép pályára.

A válogatott szünet alatt sem vesztette el góllövő formáját Almási László, aki a szünet alatt a szlovák U21-es válogatottban debütált; ráadásul Bakuban gólt is szerzett, de érvénytelenítették a találatát. A fiatal tehetség Ligetfalun folytatta remek formában, és megszerezte kilencedik találatát a bajnokságban, ezzel pedig egyedüliként vezeti a másodosztály góllövőlistáját. Almásiék azonban ezúttal sem örülhettek a győzelemnek, miután a Poprád fordítani tudott, és 3-1-re legyőzte a ligetfaluiakat, ezzel zsinórban második vereségét könyvelte el a Pozsonyligetfalu.

II.liga, 9.forduló:
KFC Komárom - FC Kassa 0-0
FC STK Somorja - Rózsahegy B 0-1 (0-0)
Pozsonyligetfalu – FK Poprád 1-3 (1-0)
Somorja Rózsahegy
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.