2021. január 17., 19:38

Mészáros András végleg az erdélyi Csíkszeredához igazol

A szezon őszi felében a román másodosztályban szerepelt kölcsönben a komáromi támadó, Mészáros András. A fiatal felvidéki támadó az erdélyi Csíkszereda csapatánál töltötte az őszi idényt, miután a Fortuna Ligás Szered csapata kölcsönadta a rutinos támadót.

Fotó: fkcsikszereda.ro

A DAC korábbi nevelése, a komáromi Mészáros András a szezon őszi felében a román másodosztályban szereplő Csíkszereda csapatában szerepelt kölcsönben, miután a szlovák élvonalbeli Szered csapat kölcsönadta az erdélyi együttesnek.

Az eredeti tervek szerint a felvidéki támadó december végéig szerepelt kölcsönben a Csíkszereda csapatánál.

A 24 esztendős támadó portálunknak is megerősítette, hogy marad Székelyföldön és a szerződését a napokban írhatja alá a román másodosztály nyolcadik helyezettjével.

Mészáros András 12 bajnokin lépett pályára a Csíkszereda színeiben és négy gólt szerzett. A 24 esztendős támadó korábban szerepelt a DAC, KFC, Garamszentkereszt, Aranyosmarót és Szered színeiben. A Fortuna Ligában az Aranyosmarót és a Garamszentkereszt színeiben gólt is szerzett.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.