2022. május 22., 09:28

Martin Raška: Teljes erővel vágunk neki a keddi megmérettetésnek

Idegenbeli vereséggel zárta a szlovák labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszását a DAC. A csallóközi sárga-kékek a kerületi rivális, bronzérmes és kupagyőztes Nagyszombat otthonában szenvedtek egygólos vereséget. A mérkőzést követően Martin Raška kapusedző értékelte a találkozót, miután Joao Janeiro eltiltása miatt nem ülhetett le a sárga-kékek kispadjára, így a cseh szakember helyettesítette.

raska
Fotó: dac1904.sk
Martin Raška

Az ezüstérmes Rózsahegy után a bronzérmes Nagyszombat is megverte a dunaszerdahelyi együttest. A DAC ezúttal egygólos vereséget szenvedett egy viszonylag alacsony színvonalú mérkőzésen.

A sárga-kékek legjobbja a fiatal magyar hálóőr Veszelinov Dániel volt, ami mindent elárul a mérkőzés képéről.

A portugál vezetőedző Janeiro távollétében, pedig Martin Raška dirigálta a dunaszerdahelyi együttest, a mérkőzést követően pedig ő sem volt elégedett az eredménnyel.

Szerettük volna eredményesen zárni a szezont, de a mai találkozó igazából nem az eredményről szólt. Ez volt Martin Škrtel aktív pályafutásának utolsó futballmeccse, ami rányomta a bélyegét a találkozóra.

A nézők is emiatt látogattak ki a stadionba. Természetesen jó lett volna, ha számunkra kedvező eredmény születik egy ilyen fontos nap előtt, ami ránk vár. A következő mérkőzésig van három napunk, megpróbálunk majd veszélyesebben játszani.” - kezdte értékelését Martin Raška a DAC kapusedzője.

A sárga-kékeknek sok idejük nem lesz a pihenésre, hiszen már kedden ismét pályára lépnek. A nemzetközi kupaindulásért zajló rájátszás elődöntőjében az újonc Liptószentmiklóst fogadják a MOL Arénában. Martin Raška a mérkőzést követő értékelőjében erre is kitért.

„A két utolsó meccsünk után úgy tűnhet, hogy nem vagyunk elég magabiztosak, de ez már a múlt, közösen fel kell készítenünk a csapatot úgy, hogy megállja a helyét. Bízom benne, hogy a fiúkban megvan a kellő önbizalom, és kedden képesek leszünk győzni. Néhány játékosunkat pihentettünk, és néhányuknak lehetőséget adtunk. Senki sem sérült meg, és lapos eltiltottunk sem lesz, így teljes erővel vágunk neki a keddi megmérettetésnek.” - értékelt a nagyszombati vereséget követően Martin Raška.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.