2023. november 24., 15:52

Manchester Unitedbe igazolhat a DAC volt játékosa?

Nikola Krstovič, a dunaszerdahelyiek valamikori játékosa augusztusban még a kassaiak és rózsahegyiek ellen lépett pályára, hamarosan akár a Manchester City és az Arsenal védelmével is szembenézhet.

Krstovic
Fotó: dac1904.sk

A szlovák első osztály tavalyi kiírásának gólkirálya a nyáron igazolt 4,5 millió euró+bónuszok ellenében az olasz első osztályú Lecce gárdájához. A montenegrói játékos kiválóan kezdte a szezont, az első négy mérkőzésén mindannyiszor betalált, az azt követő hét találkozón azonban nem volt eredményes. A manchesteriek érdeklődését így is felkeltette, akiben a nyáron frissen szerződtetett Rasmus Hojlund alternatíváját látják - írja a tvnoviny. Olasz lapok szerint a Vörös Ördögök januárban olyan csatár után nézhetnek, akit olcsón meg tudnának szerezni.

Krstovič piaci értéke jelenleg 5 millió euró körül mozog, az érdeklődőknek azonban legalább 10 millió eurót kellene fizetniük a játékosért.

A szemfülesek kiszúrhatták, hogy a montenegrói labdarúgó Instagram-oldalán hirdette meg 2022-ben  vásárolt autóját, amelyet minél előbb értékesíteni szeretne. Ezek persze csak pletykák, azonban nem lehet kizárni, hogy a DAC volt játékosa a januári átigazolási időszakban klubot vált, és egy nívósabb egyesülethez csatlakozik.  

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.