2021. szeptember 5., 20:02

Magyarország egyik legnagyobb tehetségét is leigazolta a DAC

A dunaszerdahelyi sárga-kékek újabb magyar játékos szerződését jelentették be vasárnap kora este. A DAC legújabb szerzeménye Hahn Jánoshoz hasonlóan Paksról érkezik.

Szendrei Ákos
Fotó: dac1904.sk

Újabb magyar futballistával bővült a DAC kerete, a Paks és a magyar U19-es válogatott támadója Szendrei Ákos hosszútávú szerződést kötött a dunaszerdahelyi együttessel, miután ötéves kontraktust írt alá a csallóközi gárdával. A 18 esztendős támadó a pénteken bejelentett Hahn Jánoshoz hasonlóan a Paks csapatától igazolt Dunaszerdahelyre.

Szendrei Ákos ifjú kora ellenére már 15 alkalommal pályára lépett a Paks felnőttcsapatában is. Ezek közül 11 volt bajnoki mérkőzés, amelyeken 2 gólt is szerzett.

16 évesen mutatkozhatott be a felnőttek között a Mosonmagyaróvár elleni kupatalálkozón, 2019 decemberében. Az élvonalban egy hónappal később debütált. Két nappal a tizenhetedik születésnapja után, a Ferencváros otthonában –  számol be legújabb szerzeményéről a dunaszerdahelyi együttes.

Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy sikerült a DAC-hoz igazolnom, hiszen a csapat kiváló szurkolótáborral rendelkezik, a mérkőzéseken pedig rendre remek a hangulat, ráadásul a körülmények is kivételesek. Nagyon várom már, hogy jövő hét szerdától az új együttesemmel készülhessek. Szeretnék minél több játéklehetőséget kapni, kiharcolni a helyem a kezdőcsapatban, folyamatosan fejlődni, és sikereket elérni a gárdával. A nemzetközi kupaporondon is meg akarom magam mutatni a sárga-kék színekben”

– nyilatkozta a DAC legújabb igazolása, Szendrei Ákos.

A 18 esztendős tehetséges támadó a magyar U18 és U19-es válogatottban is szerepelt már. A tizenkilenc éven alatti gárdával jelenleg Szerbiában egy nemzetközi tornán vesz részt.

Megosztás
Címkék