Lemondott posztjáról a KFC Komárom vezetőedzője

Ondik Gábor 2019. október 16., 13:43

Az utóbbi hetek sikertelen szereplése után felajánlotta lemondását a KFC Komárom vezetőedzője Jozef Olejník, amit a klub vezetősége el is fogadott.

Fotó: futbalnet.sk

Nyolc nyeretlen bajnoki után távozik a komáromi KFC vezetőedzője Jozef Olejník. A lila-fehérek a tabella kiesőzónájába kerültek, miután legutóbb augusztus 17-én a Zólyombrézó ellen ünnepelhetett győzelmet a komáromi együttes. A KFC legutóbb a másodosztályban addig nyeretlen sereghajtó Tőketerebes otthonában is vereséget szenvedett.

A rutinos szakember 2018 januárjában vette át a komáromi együttes irányítását, majd a nehéz időszakban és sikerült a másodosztályban tartania a lila-fehéreket, sőt a várakozáson felül teljesített a csapattal az előkelő hatodik helyen zárták a bajnokságot.

Az előző szezonban pedig a hatodik helyet is sikerült túlszárnyalniuk, miután a tavaszi idényt az ötödik helyen zárta a komáromi együttessel.

Olejník a DAC utánpótláscsapatától érkezett Komáromba, azt egyenlőre nem tudni, hogy ki veszi át a helyét. A játékosok a szakmai stábbal készülnek a Bártfa elleni hazai mérkőzésre.

0 HOZZÁSZÓLÁS