2019. szeptember 18., 23:29

Komáromi győzelem Nógrádban: Fülek után Losonc is búcsúzott a kupában

Az FC Komárom legyőzte a hazai MŠK Novohrad Losonc csapatát, így a Slovnaft Cup a nógrádi régió képviselete nélkül folytatódik.

losonc6.jpeg
Médialapozó
Fotó: Jozef Mikuš

A tegnapi füleki vereség után ma Losonc is búcsúzott a kupa küzdelmeitől. A szeptember 18-i mérkőzésen a harmadik ligás MŠK Novohrad hazai pályán fogadta a második ligás FC Komárom csapatát. Az első félidő nagy részében kiegyenlített játék folyt a pályán. Egészen a 39. percig, amikor a komáromiak Pipíška öngóljával vezetéshez jutottak.

A hazaiak hiába küzdöttek, a második félidőben sem alakult ki komolyabb helyzet. A vendégeknél többet volt a labda, és ez a meccs végéig nem változott. A 76. percben a hazai Pipíška szabálytalanságát és második sárgáját követően kénytelen volt elhagyni a pályát. Az állás a mérkőzés végéig nem változott. A Slovnaft Cup következő fordulójába az FC Komárom jutott tovább.

Így látták a mérkőzést:
Varjas Zoltán, FC Komárom: Abszolút elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Mindenki kemény munkát végzett 90 percig. Örülünk, hogy továbbjutottunk, és várjuk a következő mérkőzést. Az őszi szezonban nyolc mérkőzés van még hátra. Legalább a felét meg szeretnénk nyerni. Bárki, aki jön, a legjobbat kell nyújtanunk, úgyhogy szeretnénk minél több pontot elérni ebből a nyolc meccsből.
Dívald János, alelnök, MŠK Novohrad: A mérkőzés nagy élmény volt a srácoknak, mert fiatal a csapat, legtöbbjük még nem játszott magasabb osztályú csapat ellen. Úgy gondolom, hogy nem voltunk rosszabbak, szerintem kiegyenlített játékot játszottunk.

Fotó:  Jozef Mikuš

Fotó:  Jozef Mikuš

Fotó:  Jozef Mikuš

Fotó:  Jozef Mikuš

losonc6.jpeg
+5 kép a galériában
Megosztás
Címkék