2020. október 23., 11:36

Kiderült, hogy mi lesz a vasárnapi DAC-Slovan mérkőzéssel!

Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa pénteken sajtótájékoztatót tartott a vasárnapi rangadóval kapcsolatban.

Világi Oszkár
Fotó: Lamos Csaba

Ennek elején elmondta, hogyan kívánták biztosítani a DAC-Slovan rangadó előtti tesztelést, amelyet a Medirex vállalattal valósítottak volna meg, s már kétezer szurkoló jelentkezett is a találkozón való részvételre.

Összesen 3500 személyt tudtak volna letesztelni, miközben a hivatalokhoz is fordultak, és kiderült, ha 12 óránál nem régebbi negatív tesztjük van, akkor részt vehetnének az eseményen. Ezután viszont még tegnap olyan választ kaptak, hiába akarnának saját forrásból tesztelést végezni, ezt nem engedélyezik és a rajongók nem vehetnek részt így sem a meccsen.

Világi Oszkár kiemelte, ezt a lehetőséget az állam nem engedélyezi Dél-Szlovákiában, pedig ez is segítené a vírus elleni harcot, amely vizsgálat sokkal biztonságosabb lehetne, mint az a tesztelés, ami napokban zajlik Észak-Szlovákiában.

"Elnézést kérek azon szurkolóktól, akiket két napig abban a hitben tartottunk, hogy legalább 90 percig átélhetik a foci élményét. Nagyon szomorú vagyok és úgy gondolom, nem vagyok egyedül."

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.