2021. november 20., 22:14

Joao Janeiro: Azért vagyok itt, hogy segítsek a játékosoknak

Győztes mérkőzésen mutatkozott be a DAC új vezetőedzője Joao Janeiro. A 40 esztendős portugál edző a Szenic elleni egygólos hazai sikerrel debütált a hazai szurkolók előtt.

DAC
Fotó: dac1904.sk

Mint arról beszámoltunk a dunaszerdahelyi sárga-kékek új vezetőedzővel léptek fogadták a Szenic csapatát. A DAC századik MOL Arénában megrendezett hazai mérkőzése ráadásul szép jubileumot eredményezett, az új portugál vezetőedző is sikeresen debütált a DAC kispadján. A mérkőzést követően Joao Janeiro értékelte első bajnokiját a DAC vezetőedzőjeként.

A portugál mester elmondása szerint nehéz mérkőzésen van túl csapata, mivel egy jól szervezett ellenfél ellen arattak győzelmet.

Mint elmondta most az a legfontosabb, hogy megszerezte a csapata a három pontot és nagyon sok munka vár a csapatára.

Nehéz mérkőzés volt, de sosem egyszerű, ha új edző érkezik egy csapathoz. 10-12 játékos állt a rendelkezésemre a héten, 11 válogatottunk a mérkőzést megelőző napokban érkezett vissza. Egy jól szervezett csapat ellen játszottunk. A találkozó néhány fázisában megmutattuk azt a küzdőszellemet, amit elvárok a csapattól. Most az a legfontosabb, hogy győztünk és megszereztük a három pontot. Sokat kell dolgoznunk, van hová fejlődnünk, de ez általánosan érvényes a futballban, még a legnagyobb csapatoknál is. A futballban pedig nem lehet elkényelmesedni. Azért vagyok itt, hogy segítsek a játékosoknak

- nyilatkozta a lefújást követő sajtótájékoztatón a DAC újdonsült vezetőedzője Joao Janeiro

Megosztás
Címkék