Horrorsérülés! Közel egy év kihagyás vár a zempléni tehetségre

Ondik Gábor 2019. szeptember 15., 19:55

A Fortuna Liga 9. fordulójának játéknapján a Zemplén Nagymihály és AS Trencsén összecsapásán egy szörnyű sérülés borzolta a kedélyeket.

Fotó: sport.sk

A Fortuna Liga szombati játéknapján a zempléni Nagymihály és Trencsén mérkőzés 7. percében a trencséniek védőjének, Cole Kpekawának brutális belépője után Trusa súlyos sérülést szenvedett. Az előzetes információk szerint a fiatal tehetségre akár egyéves kihagyás várhat.

A mérkőzés játékvezetője, Jozef Pavlík azonnali piros lappal kiállította a vendégek védőjét, a trencséni védőre minden bizonnyal hosszabb eltiltás vár.

A hazaiak ugyan megnyerték a mérkőzést, de súlyos veszteség érte a csapatot, amit a mérkőzés után Anton Šoltis vezetőedző is hangsúlyozott.

Ezt a győzelmet mindenképpen elcserélném Matej Trusa egészségére. A fiúkkal egyetértettünk abban, hogy ezt a győzelmet neki ajánljuk, mert hosszabb ideig lesz harcképtelen”

– konstatálta szomorúan.

„Két csontja is eltörött, és azonnal a kórházba szállították, ahol megműtötték. A várható távollét talán egy év, tehát vannak információm ezzel kapcsolatban. Nagy kár érte, fiatal fiú, aki előtt nagy karrier áll. Sajnos ilyen dolgok előfordulnak. Hiszem, hogy vissza fog térni, de sokáig hiányozni fog nekünk” – kommentálta játékos súlyos sérülését a Nagymihály vezetőedzője, Anton Šoltis.

0 HOZZÁSZÓLÁS