2021. november 21., 20:08

Hetven nap kihagyás után visszatért a pályára Priskin Tamás

A Merkantil Bank Liga vasárnapi fordulójában a Győri ETO hazai pályán ugyan vereséget szenvedett, viszont a győriek 63-szoros válogatott támadója, Priskin Tamás visszatérhetett a pályára sérülése után.

Priskin Tamás
Fotó: kisalfold.hu/Nagy Gábor

Közel több mint két hónapos kihagyás után ismét pályára léphetett Priskin Tamás, a Győri ETO rutinos felvidéki támadója. A 35 esztendős támadó hazai pályán a Békéscsaba ellen léphetett ismét pályára az NB II-ben. A 63-szoros válogatott támadó még szeptember 12-én, a DVTK ellen 2-2-re végződő bajnokin szenvedett porcsérülést, ami után hosszas kihagyás várt a győriek gólfelelősére.

A sérülést követő műtéti beavatkozás után, úgy tűnt 4-6 hét kihagyás vár a rutinos támadóra, amiből végül tízhetes kihagyás lett.

Priskin az utóbbi hetekben már rehabilitációs edzéseket végzett. A győriek gólfelelőse pedig a mai Békéscsaba elleni hazai bajnokin léphetett pályára, a 62. percben cserejátékoskéntként, csapata azonban egygólos vereséget szenvedett.

A 35 esztendős válogatott támadó az idei bajnoki idényben eddig két alkalommal volt eredményes, a Győri ETO jelenleg a tabella hetedik helyét foglalja el 16 fordulót követően.

Megosztás
Címkék