Griezmann marad az Atlético Madridnál

szurkolo.sk | MTI 2018. június 15., 10:20

Antoine Griezmann visszautasította a Barcelona ajánlatát, és az Atlético Madrid labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

Fotó: TASR

A 27 éves francia csatár csütörtök este közölte döntését, melyet egy 45 perces dokumentumfilmben tárt a nyilvánosság elé az egyik tévécsatornán. Eszerint kikosarazta a katalán klubot, amely kész lett volna a 100 millió eurós kivásárlási árát kifizetni a fővárosiaknak.

A Döntés című film ötlete vélhetően LeBron James kosarassztártól származik, aki 2010-ben hasonlóképpen tudatta, hogy a Cleveland Cavalierstől a Miami Heathez igazol az NBA-ben.

Griezmann jelenleg 2022-ig szóló szerződéssel rendelkezik Madridban, amely azonban mostantól jobb feltételeket biztosít neki, s a hírek szerint 20-23 millió euróra emelkedik az éves fizetése.

A válogatottal az oroszországi világbajnokságon szereplő támadó 2014-ben a Real Sociedadtól igazolt - akkor klubrekordot jelentő 30 millió euróért - az Atléticóhoz, melyben azóta 209 mérkőzésen 112 gólt szerzett. Májusban az Olympique Marseille ellen 3-0-ra megnyert Európa Liga-döntőben kétszer volt eredményes.

0 HOZZÁSZÓLÁS