Gólerős támadóval erősített a DAC!

Ondik Gábor 2019. július 09., 19:10

Mint arról tegnap beszámoltunk, a DAC venezuelai támadóval oldhatja meg csatárgondjait. Kedd délután a DAC hivatalos honlapján jelentette be az új támadó érkezését.

Fotó: fcdac.sk

A dunaszerdahelyi futballklub hivatalos médiafelületein videó formájában jelentette be, hogy szerződtette a cseh élvonalbeli MFK Karviná 20 esztendős venezuelai támadóját Eric Ramírez-t. A gólerős támadó 2023 nyaráig szóló szerződést írt alá a sárga-kékekkel.

A cseh MFK Karviná együttesétől érkező csatár legutóbb a Fortuna Ligában is érdekelt FK Szenica kölcsönjátékosa volt a tavasszal. A venezuelai támadó összeségében 15 mérkőzésen lépett pályára a Szenica színeiben és ezalatt 9 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A gólerős tehetség a Slovnaft Kupa előző idényének negyeddöntőjében egy emlékezetes összecsapáson négy gólt szerzett a Nyitra elleni mérkőzésen.

„Ezzel egy nagyjából négyhónapos folyamatot zártunk le, amely során igyekeztünk Ericet Dunaszerdahelyre csábítani. Hosszú közdelem volt, de a projektünk, az infrastruktúránk és a szurkolóink voltak azok a döntő tényezők, amelyek miatt a DAC-hoz való átigazolás mellett döntött. Ő is örül annak, hogy egy támadó felfogással futballozó együttes tagja lehet, amely segíthet neki a további fejlődésben.”-  kommentálta a Ramirezzel való szerződés aláírását a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

0 HOZZÁSZÓLÁS