2023. augusztus 27., 12:23

Fiatal venezuelai futballista érkezhet a DAC-hoz

Dél-amerikai sajtóinformációk szerint a DAC venezuelai támadó középpályással erősítheti meg keretét, miután nagyon közel kerültek a venezuelai Monagas 20 esztendős tehetségének megszerzéséhez.

Andrés Romero
Andrés Romero
Fotó: ligafutve.org

Újabb dél-amerikai futballistával erősíthet a DAC. A szlovák bajnokság legutóbbi idényének ezüstérmese a venezuelai bajnokságban érdekelt Monagas SC játékosát szemelte ki. A 20 esztendős Andrés Romero venezuelai sajtóhírek szerint kölcsönbe érkezhet Dunaszerdahelyre vételi opcióval. A hírek szerint a DAC nagyon közel áll a fiatal támadó középpályás megszerzéséhez.

Romero 2020 óta szerepel a venezuelai gárda felnőtt csapatában, eddig összesen 99 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot tekintve és 8 gólt szerzet, valamint hét gólpasszt is kiosztott. A 20 esztendős tehetség a hírhedt dél-amerikai Libertadores-kupában is pályára léphetett, hét alkalommal is. Az idei esztendőben a csoportkörben az utolsó helyen végeztek, többek között az argentin Boca Juniors ellen is pályára léphetett.

A 20 esztendős venezuelai tehetség a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott 2022 szeptemberében az Egyesült Arab Emírségek elleni barátságos mérkőzésen. Összesen három alkalommal léphetett pályára eddig Venezuela válogatottjában. A sárga-kékeknek korábban már volt venezuelai játékosa Eric Ramírez személyében.

Romero szerződése eredetileg 2023 december végéig szól a Monagas együtteséhez és piaci értékét 500 ezer euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.