2023. február 5., 19:10

Fiatal montenegrói támadóval erősít a DAC

A szlovák labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő dunaszerdahelyi DAC újabb fiatal labdarúgóval erősít, ezúttal egy montenegrói támadóval.

Matija Krivokapic
Fotó: radiotitograd.me

A Fortuna Liga második helyén álló dunaszerdahelyi DAC újabb fiatal játékossal erősít. A csallóközi sárga-kékek a támadószekcióba igazolnak fiatal montenegrói futballistát. A 19 esztendős Matija Krivokapić a montenegrói FK Podgorica csapatától érkezik Csallóközbe.

Krivokapić a montenegrói Podgorica nevelése, itt kezdődött meg felnőtt pályafutása is. A fiatal támadó 17 évesen debütált a Podgorica csapatában még 2021 februárjában. A 19 esztendős tehetséget a montenegrói futball egyik legnagyobb ígéretének tartják. Eddigi pályafutása során 40 mérkőzésen lépett pályára a Podgorica színeiben és négy gólt szerzett.

A 19 esztendős Matija Krivokapić a montenegrói utánpótlás válogatottaknak is tagja, végigjárta az korosztályos válogatottakat az U17-től egészen az U21-es korosztályig. Tavaly júniusban az U21-es montenegrói válogatottban is bemutatkozhatott a Luxemburg elleni mérkőzésen, és rögtön gólt is szerzett.

A DAC eddig három játékost szerződtetett a téli átigazolási szezonban, a görög Ioannis Niarchos, a spanyol Alex Mendez és a brazil Riquelme érkezett Dunaszerdahelyre, akikhez most a montenegrói Krivokapić csatlakozik.

Háttérinformációk szerint Krivokapić lehet az utódja az előbb vagy utóbb távozó Nikola Krstovićnak, aki, ha télen még nem is, de nyáron minden bizonnyal klubot vált.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.