2022. január 12., 08:58

Február 13-án kezdődik a tavaszi idény a DAC számára

Hivatalosan is elkészült a Fortuna Liga alapszakaszát lezáró utolsó három forduló programja, melyet már a tavaszi idényben bonyolítanak le. A DAC február második hétvégéjén, vasárnap kezdi meg szereplését a tavaszi idényben.

dac
Fotó: dac1904.sk/Lelkes Ernő

A Ligás Klubok Uniója (LKÚ) hivatalosan is elkészítette az szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) alapszakászát lezáró utolsó három forduló programját. A dunaszerdahelyi DAC számára február 13-án kezdődik a tavaszi idény a tabella második helyén álló kerületi rivális Szpartak Nagyszombat otthonában.

Az alapszakasz utolsó három fordulójában két alkalommal is TV képernyőjére kerül a DAC bajnokija, a Nagyszombat elleni bajnokit a Dajto, míg az Aranyosmarót elleni szintén idegenbeli mérkőzést a Nova Sport tűzte a programkínálatába.

Mint ismert, a sárga-kékek a negyedik helyről várhatják a tavaszi folytatást, három ponttal lemaradva a harmadik Rózsahegy mögött.

A DAC felkészülése a tavaszi idényre már javában zajlik, január 23-tól egy törökországi összetartáson is részt vesznek a sárga-kékek, a tavaszi szezonrajtig pedig hat felkészülési mérkőzést is játszik a Joao Janeiro által edzett csallóközi gárda.

A DAC programja az alapszakasz utolsó három fordulójában:
Fortuna liga, 20. forduló, 2022. február 13., vasárnap, 17:00 ó: Nagyszombat-DAC (a Dajto élőben közvetíti)
Fortuna liga, 21. forduló, 2022. február 18., péntek, 17:00 ó: Aranyosmarót-DAC (a Nova Sport élőben közvetíti)
Fortuna liga, 22. forduló, 2022. február 26., szombat, 17:00 ó: DAC-Zsolna
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.