2022. január 21., 14:33

Érzelmes videóüzenettel búcsúzott a sárga-kékektől Schäfer András - VIDEÓVAL

Mint arról beszámoltunk, a DAC és a magyar válogatott kulcsjátékosa, Schäfer András elfogadta a német Union Berlin ajánlatát és a német Bundesligában folytatja pályafutását. A 22 esztendős futballista érzelmes videóüzenettel búcsúzott a sárga-kékek szurkolóitól.

Schafer András
Fotó: dac1904.sk/Lelkes Ernő

Újabb magyar játékos távozott Dunaszerdahelyről, ezúttal a magyar válogatott alapemberének számító Schäfer András igazolt el a világ egyik legrangosabb bajnokságába a német Bundesligába, ahol az ötödik helyen álló Union Berlin csapatát erősíti majd.

Schäfer sok szép pillanatot átélt Dunaszerdahelyen, a legemlékezetesebb gólját a pozsonyi Slovan ellen szerezte az őszi idény során, mikor egy távoli bombával megszerezte a vezetést a sárga-kékeknek. A fiatal játékos megható búcsúvideóval köszönt el a dunaszerdahelyi szurkolóktól, és megköszönte a támogatást, hogy szinte az első perctől befogadták és támogatták.

„Nagyon szépen köszönöm a sok biztatást és támogatást, amit Tőletek kaptam. Azon leszek, hogy büszkék legyetek rám és arra, hogy nálatok fociztam.” - Schäfer András Berlinből üzent minden DAC-szurkolónak.

Schäfer András videóüzenete:

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.