2020. november 25., 09:13

DAC: Schäfer András és három csapattársa a forduló álomcsapatában

A dunaszerdahelyi DAC a Fortuna Liga hétvégi fordulójában a Nyitra otthonában aratott egygólos győzelmet. A fordulót követően a Fortuna Liga hivatalos oldalán ezúttal is kihirdették a 14. forduló álomcsapatát.

Fotó: fcdac.sk

A Nyitra otthonában aratott egygólos győzelem után négy DAC-játékos is bekerült a 14. forduló álomcsapatába, tette közé a Fortuna Liga hivatalos honlapján. A sárga-kékek győztes gólját szerző horvát Marko Divković mellett a gólpasszt jegyző Cesar Blackman is szerepel a hétvége legjobbjai között.

A DAC magyarjai közül ezúttal Schäfer András került be a forduló csapatába, de a német Jannik Müller is helyet kapott ott.

Schäfer a szezonban immáron negyedik alkalommal, míg Blackman hetedik alkalommal került be a hétvége álomcsapatába.

A dunaszerdahelyi futballistákon kívül a Zsolna adott négy játékost csúcscsapatba, míg a Slovanból csupán ketten kerültek be.

A játékosok produktivitását mérő InStat index számításai szerint a hétvége legjobb játékosa a DAC jobbhátvédje, a panamai Cesar Blackman lett, míg a harmadik a magyar válogatott, Schäfer András lett.

A csapatok rangsorában is a DAC végzett az élen, az InStat számításai szerint.

A Fortuna Liga 14. fordulójának álomcsapata:

Samuel Petráš (Zsolna) – Cesar Blackman (DAC), Kenan Bajrič (Slovan), Jannik Müller (DAC), Vernon De Marco (Slovan) – Marko Divković (DAC), Kyriakos Savvidis (Nagyszombat), Schäfer András (DAC), Dávid Ďuriš (Zsolna) – Ján Bernát (Zsolna) – Dawid Kurminowski (Zsolna)

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.