2021. július 5., 15:34

DAC: Martin Rymarenko szerződést hosszabbított

A dunaszerdahelyi DAC hivatalos médiafelületén jelentette be, hogy meghosszabbította Martin Rymarenko szerződését és 2023 nyaráig írt alá a gólerős támadó.

DAC
Fotó: dac1904.sk

Az új bajnoki szezonra már javában készülő dunaszerdahelyi alakulat fiatal támadója Martin Rymarenko új kétéves szerződést írt alá a csallóközi együttessel, mivel pár napja lejárt eredeti kontraktusa. A támadósor közepén és szélén is bevethető 22 esztendős futballista 2016 óta erősíti a dunaszerdahelyi együttest.

Az elmúlt években főként kölcsönben szerepelt alsóbb osztályú csapatokban, a legutóbbi két idényt Somorján töltötte, de szerepelt Komáromban is. Mindkét alkalommal a másodosztály ötödik legjobb góllövője lett először 8, legutóbb pedig 14 gólt szerezve. Az új idényre való felkészülés során a sárga-kékekkel kezdte a felkészülést, a legutóbbi Haladás elleni felkészülési mérkőzésen gólt és gólpasszt is jegyzett.
Nagyon boldog vagyok, hiszen lényegében itt nőttem fel. A vezetőedzővel és a sportigazgatóval való beszélgetések után közös megegyezésre jutottunk. Az edző elmondta, biztosan megadja nekem az esélyt a felkészülés során, és végül csak rajtam múlik, élek-e vele. Mindent megteszek annak érdekében, hogy jól sikerüljön a felkészülés és hogy a bajnoki szezonra is a csapattal maradhassak. Ez az elsődleges célom. Sokat segített a Somorján töltött két év. Lehet, hogy a szurkolók nem így gondolják, de a másodosztály egy nehéz bajnokság, amelynek megvan a maga színvonala, és egy fiatal játékos számára remek köztes állomást jelent. Ráadásul a Somorja is a MOL Akadémián edz, ahol kiváló feltételek állnak rendelkezésre

– nyilatkozta Martin Rymarenko az új szerződése aláírását követően a klub hivatalos honlapjának.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.