Böde Dani Dunaszerdahelyre tart?

Pomichal Krisztián 2019. január 10., 20:19

Az nb1.hu egy rövidke hírben számolt be róla, hogy meg nem erősített források szerint az FTC közönségkedvenc csatára a DAC-ban folytathatja pályafutását.

 

Bayo eligazolása után a csallóközi csapat csatárhiánnyal küzd, úgyhogy akár igaz is lehet a híresztelés, a dunaszerdahelyi szurkolók pedig biztosan örömmel látnának egy újabb magyar játékost a csapatban.

Böde fradista karrierje edzőjével, Szerhij Rebrovval való összeszólalkozása után tört meg. A 32 éves csatárt egy Mezőkövesd elleni bajnoki 61. percében cserélték le, amit az nagyon a szívére vett. Látványosan csapkodott és káromkodott, amit az ukrán mester egy hét napos felfüggesztéssel honorált. Bödét egyszerűen kirakta a keretből.

Böde ugyan azóta edzésbe állt, ráadásul még fél éves szerződés köti a zöld-fehérekhez, jó ideje rebesgetik, hogy távozhat az Üllői útról. Sőt, ha most eladják, még a klub is profitálhat a válogatott csatárból. Lehetséges célállomásként szóba került a Videoton, a Paks, sőt a Puskás Akadémia is, de Böde azt sem zárta ki, hogy külföldre igazol. Nos, a DAC ezt a feltételt máris teljesíti, ráadásul a magyar közeg, a csapat anyagi és infrastrukturális körülményei, nem utolsó sorban pedig a nagyhírű szurkolótábor is csalogató lehet Böde Dani számára.

Bár egyelőre csak találgathatunk, annyi bizonyos, két nappal ezelőtt a klub ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán még azt nyilatkozta a Reggeli Start műsorában, hogy Böde a Fradinál marad. Meglátjuk!

0 HOZZÁSZÓLÁS