2023. szeptember 8., 13:45

Az újonc Kassánál folytatja a Görögországból elküldött Dominik Kružliak

Ahogyan portálunk is beszámolt róla, a DAC-tól távozó Dominik Kružliak görögországi kalandja nem végződött jól, mivel a Volosz három bajnoki után kirúgta a rutinos szlovák védőt. A DAC korábbi játékosa pedig hazatért a szlovák élvonalba.

Dominik Kružliak
Fotó: fckosice.sk

A Niké Liga újonca az FC Kassa szerződtette a görög Volosz együttesétől három bajnoki után elküldött Dominik Kružliakot, aki 2025 nyaráig szóló szerződést kötött a keleti gárdával. Mint arról beszámoltunk a Volosz a hétvégi AEK Athén elleni bajnokin lépett pályára hazai közönség előtt. Kružliak a találkozón csereként lépett pályára és a ráadás perceiben kézzel ért a labdához, amiért a fővárosi együttes büntetőhöz jutott, s amivel meg is nyerték a mérkőzést. A hazaiak ráadásul sokáig emberelőnyben futballoztak.

A Volosz vezetőségénél Kružliak hibája sokba került és a nyakába varrták a vesztes bajnokit, valamint a Lamia és Panathinaikosz elleni gyenge teljesítményét is kifogásolták.

A Volosz három fordulót követően nyeretlen a görög Superligában, az eddigi három fordulóban egy pontot szereztek.

Dominik Kružliak négy év után a nyáron távozott Dunaszerdahelyről, mivel szerződése június végén lejárt, és a felek közös megegyezéssel az együttműködés megszüntetése mellett döntöttek. Kružliak hosszú ideig a sárga-kékek csapatkapitányi karszalagját is viselhette, hiszen Kalmár Zsolt távollétében ő töltötte be a csapatkapitány-helyettesi poszt szerepét.

A 26 esztendős védő 2019-ben csatlakozott a DAC keretéhez a Rózsahegy csapatától és a sárga-kékek egyik kulcsembere lett. Az előző szezonban 25 bajnokin lépett pályára a DAC színeiben és két gólt szerzett, míg összességében 105 bajnokin szerepelt sárga-kékben, és ezalatt hét gól a mérlege.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.