2022. június 25., 17:16

Az élvonalból kiesett MTK csapatához igazolt a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan

A Paks csallóközi baloldali védőjátékosa Medgyes Sinan klubot vált és az élvonalból kiesett MTK csapatában folytatja pályafutását jelentette be az MTK hivatalos médiafelületén.

mtkbudapest.hu
Fotó: mtkbudapest.hu

A télen hiába hosszabbította meg szerződést 2025 nyaráig az élvonalbeli Paks együttesével Medgyes Sinan, az élvonalból búcsúzott MTK kivásárolta szerződéséből és leigazolta a Paks kulcsemberét, jelentette be a budapesti együttes hivatalos médiafelületén. A dunaszerdahelyi származású védő hároméves szerződést kötött új csapatával, és követi Bognár Györgyöt a kék-fehérekhez, aki szintén a nyáron távozott a Pakstól és az MTK szakmai igazgatója lett.

Medgyes harmadszor dolgozhat együtt Bognár Györggyel: korábban a Budaörs együttesében három szezonon át volt a játékosa (8 gól és 10 gólpassz a mérlege), míg az elmúlt idényben Paksra is az ő kifejezett kérésére érkezett. A balhátvéd a legutóbbi idényben egy gólt szerzett és öt találatot készített elő az élvonalban, a Paksi FC színeiben pedig Magyar Kupa-ezüstérmes lett az elmúlt idényben.

Medgyes 2021 nyarán igazolt a Pakshoz, korábban megfordult a Győri ETO, Vágsellye, Nagyszombat, Szered, Budaörs és Budafok csapatában is.

Válogatás Medgyes góljai és gólpasszai közül a budafoki és a paksi, NB I-es korszakából:

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.