2023. november 11., 19:23

Adrian Guľa: Nem voltunk hatékonyak a mai mérkőzésen

A dunaszerdahelyi DAC az utolsó percekben mentett pontot a Rózsahegy ellen hazai közönség előtt, pedig a csallóközi együttes egy ötöst is rúghatott volna a liptóiaknak. A lefújást követően Adrian Guľa értékelte csapata produkcióját.

Adrian Gula - DAC - 2023
Fotó: TASR

A novemberi válogatott szünet előtt a dunaszerdahelyi sárga-kékek a Rózsahegy együttesét látták vendégül a MOL Arénában a szlovák labdarúgó-bajnokság (Niké Liga) 14. fordulójának szombati mérkőzésén. A dunaszerdahelyiek 48 esztendős vezetőedzője Adrian Guľa nem teljesen volt elégedett a látottakkal.

„Az eredmény nem jó. A teljesítményre mondhatjuk, hogy szolid volt. Nem voltunk hatékonyak a mai mérkőzésen. Az első félidőben nagyon jól kezdtünk, a vendégek kapusa három óriási helyzetünknél is hatalmasat védett. Ez tartotta őket életben. A félidő miatt egy kicsit kiestünk a ritmusból, de aztán sikerült visszatérnünk, és folytatódott a kihagyott helyzetek fesztiválja. Pechünkre egy pontrúgás után gólt kaptunk, utána viszont nem veszítettük el a fejünket – mint a Besztercebánya elleni meccsen –, hanem folytattuk, mentünk tovább, igyekeztünk kiegyenlíteni.” - kezdte értékelését a DAC vezetőedzője.

A sárga-kékek mestere kiemelte örülniük kell ennek az egy pontnak, ugyanis könnyen lehetett volna nulla is, ha Popović nem véd egy nagyot a legvégén. Guľa elmondta a hatékonyság volt a döntő faktor ezen a mérkőzésen, ugyanis rengeteg lehetőséget szórakoztak el játékosai.

„Örülnünk kell legalább ennek az egy pontnak. Próbálkoztunk, igyekezünk, harcoltunk. Barišić becserélése is segített, hiszen a gólon kívül volt még egy nagy helyzete. A meccsen a hatékonyság hiánya döntött, mert a helyzeteink megvoltak. Köszönjük a B-középnek a szurkolást. Drukkereink hozzásegítettek bennünket ahhoz, hogy legalább ezt az egy pontot megszerezzük. Biztos vagyok benne, hogy ha ilyen tempóban és ilyen aktivitással fogunk játszani, akkor előbb-utóbb hatékonyak leszünk, és megnyerjük az ilyen összecsapásokat.” - értékelte a Rózsahegy elleni hazai döntetlen Adrian Guľa.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.