2023. szeptember 24., 09:41

Adrian Guľa: Harcias meccset láttunk, melyen értékes győzelmet arattunk

A Slovan elleni hazai győzelem után, ezúttal idegenből hozták el a három pontot a dunaszerdahelyi sárga-kékek, méghozzá a Szakolca otthonából, ahol első alkalommal győzött a DAC. A lefújást követően a csallóközi együttes vezetőedzője Adrian Guľa is értékelt.

Még a kevés haja is kihullott
Adrian Guľa
Fotó: dac1904.sk

Fontos három pontot szerzett idegenben a dunaszerdahelyi DAC, miután a Niké Liga 8. fordulójában egy góllal jobbnak bizonyultak a Szakolca otthonában. Ráadásul a sárga-kékek először győztek a zöld-fehérek otthonában, a tavalyi szezonban az utolsó percekben vesztettek értékes pontokat a Szakolca otthonában, most viszont sikerült megszerezni a három pontot. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Adrian Guľa is hangsúlyozta egy nehéz és harcias meccsen arattak értékes győzelmet.

Jó és harcias meccset láttunk, melyen értékes győzelmet arattunk. Szerettük volna igazolni a Slovan felett aratott sikerünket és jó teljesítményünket. Nem született könnyen a győzelem, mert a Szakolca egy jól szervezett, szívós csapat. Az is fontos, hogy nem kaptunk gólt”

- kezdte értékelését a DAC vezetőedzője.

A 48 esztendős szakember továbbá kiemelte fontos tény, hogy nem kaptak gólt, valamint elmondta hiányzott a második gól a játékukból. Guľa ezúttal is nagy köszönetet mondott a szurkolóknak, akik idegenben is elkísérték a csapatot és végig buzdították kedvenceiket.

„ Jól dolgozott a csapat, a cserék is jó energiákat és minőséget hoztak a meccsbe. Hiányzott talán a második gól, akkor nyugodtabb lett volna a játékunk. Gratulálok a csapatnak, és köszönöm a szurkolóknak a támogatást. Győzelmünket a tisztességes, becsületes teljesítményünknek köszönhetjük.” - értékelte a szakolcai győzelmet Adrian Guľa

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.