2023. március 5., 10:34

Adrian Guľa: Ez az eredmény még nagyobb motivációt ad nekünk a folytatáshoz

Folytatta veretlenségi sorozatát a dunaszerdahelyi DAC és sorozatban tizenötödik bajnoki mérkőzésükön is veretlenek maradtak Adrian Guľa védencei.

gula
Fotó: dac1904.sk

A csallóközi együttes ezúttal a Rózsahegy otthonában győzött, ami azt is jelentette, hogy a gárda a Slovan előtt zárta az alapszakaszt. A lefújás után a sárga-kékek vezetőedzője elmondta, egy nehéz mérkőzésen vannak túl, de nagyon értékes győzelmet arattak.

Rendkívül értékes győzelmet arattunk egy jó meccsen. Harcias volt mindkét fél és fontos siker ez a srácok számára, akik ismét megmutatták, hogy működik a csapatszellem.

Nagyon sokat dolgoztunk a győzelemért, és a csereként beálló Krstović, Nebyla és Ramadan is remekül lépett be a játékba. Képesek voltak megemelni a támadásaink színvonalát, amiért nagyon hálás vagyok. Örülünk a győzelemnek, gratulálok a csapatnak, szurkolóinknak pedig köszönöm a támogatást. Boldogok vagyunk, mert ebben a stadionban nem olyan könnyű győzni.” - kezdte értékelését a Rózsahegy elleni győztes mérkőzés után Adrian Guľa.

A DAC mestere viccesen megjegyezte, nem bánná, ha már holnap véget érne a bajnokság, de kiemelte, ez az eredmény még nagyobb motivációt ad a csapatnak. Guľa továbbá elmondta, sikerre éhesnek és alázatosnak kell maradniuk és keményen dolgozni tovább.

„Nem bánnám, ha holnap véget érne a bajnokság, de a viccet félre téve: ez a részeredmény még nagyobb motivációt ad nekünk a folytatáshoz. Ez a siker a közös csapatmunkának köszönhető, amely az egész klubban érezhető. Tíz meccs vár még ránk, sikerre éhesnek, szervezettnek és alázatosnak kell maradnunk, és keményen kell dolgoznunk tovább. Bízom benne, hogy a szurkolók támogatásával és kiváló csapatszellemmel sikeresen vesszük a következő akadályokat is. A következő mérkőzésre koncentrálunk.” - zárta értékelését a DAC vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.