2023. október 2., 09:10

Adrian Guľa: Balszerencsés vereséget szenvedtünk

Hazai pályán szenvedett vereséget a kerületi riválistól a dunaszerdahelyi DAC. A csallóközi sárga-kékek két győzelem után kaptak ki ismét, és csupán a tabella hetedik helyét foglalják el kilenc fordulót követően. A lefújást követően a DAC vezetőedzője, Adrian Guľa is elmondta véleményét.

Adrián Gula
Fotó: dac1904.sk

Két győzelem után újabb hazai vereséget szenvedett a dunaszerdahelyi DAC, miután a kerületi rivális Nagyszombat is győzni tudott a MOL Arénában. A sárga-kékek vezetőedzője, Adrian Guľa sem volt elragadtatva csapata második félidei játékától.

Hazai pályán balszerencsés vereséget szenvedtünk. Az első félidőben gyorsak voltunk, ki tudtuk használni a területeket, volt is két jó lehetőségünk, amit a kapus megfogott.

A második játékrész elején a meg nem adott gól figyelmeztetés volt a számunkra, majd egy pontrúgásnál nem figyeltünk eléggé, és gólt kaptunk. Egy ilyen ellenféllel szemben, amely nagyon jól vissza tud zárni, és nagyon jól védekezik, ráadásul az ellentámadásaik is veszélyesek, nem tartottuk jól a pálya szélességét, nem voltunk eléggé pontosak” - kezdte értékelését a 48 esztendős szakember.

A DAC vezetőedzője továbbá kiemelte, az ilyen fontos rangadókon egyszerűen ki kell használni az adódó lehetőségeket. Guľa elmondása szerint a vereség okát, főként a második félidei teljesítményükben látja.

Az ilyen meccseken egyszerűen ki kell használni a lehetőségeket, mint amilyen a második félidőben Herc előtt adódott.

Egyre jobban kinyíltunk, és veszélyesebbé váltak a vendégek. A végén hiányoltam a nyugalmat és a pontosságot. A vereség főleg a második félidei teljesítményünknek tudható be, hiszen az elsőben még voltak lehetőségeink, melyekkel nem tudtunk élni. Az ilyen mérkőzéseken fontos, hogy az első góllal nyíltabbá tudjuk tenni az ellenfél játékát, ez pedig nem sikerült” - értékelt a DAC vezetőedzője Adrian Guľa.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.