2023. október 22., 13:17

Adrian Guľa: A tervünk, amivel készültünk hamar felborult

A Niké Liga szombat esti fordulójában a dunaszerdahelyi sárga-kékek a Zsolna otthonában súlyos vereségbe szaladtak bele. A DAC ezzel a tabella hetedik helyére csúszott vissza. A lefújást követően Adrian Guľa is értékelt.

Gula
Fotó: dac1904.sk

Az utóbbi évek egyik legsúlyosabb vereségét szenvedte el Zsolnán a dunaszerdahelyi DAC, miután 5-1-re kikaptak a sárga-kékek.Ráadásul Adrian Guľa irányítása alatt ez volt a legsúlyosabb veresége a sárga-kékeknek. A lefújást követően a DAC mestere sem volt elégedett a látottakkal.

Kár ezért a meccsért, melyet jelentősen befolyásolt az elején kapott piros lap. A tervünk, amivel készültünk így hamar felborult. Nemcsak a kiállítás miatt, hanem a megítélt büntető miatt is. A srácok egy pontrúgást követően jól reagáltak, összejött az egyenlítés, de sajnos az első félidőben kaptunk még két felesleges gólt. Az egyiket a tizenhatosunkon kívülről, a másikat rögzített helyzetből. Kiállítás ide vagy oda, ez hiba volt"

- kezdte értékelését a DAC mestere.

A sárga-kékek vezetőedzője elmondta érezhető volt a csapat játékán az emberhátrány. Hiába voltak lehetőségeik még ígyis, azok kimaradtak és zsolnaiak végleg eldöntötték a mérkőzést. A DAC szurkolói a 75. percben elhagyták szektorukat elégedetlenségüknek hangot adva és Adrian Guľa távozását követelték.

„A második félidőben változtattunk a felálláson, nem is kezdtünk rosszul, Trusa pedig gólhelyzetbe került, és Brunetti, valamint Goure előtt is adódott egy-egy lehetőség, melyekkel drámaibbá tehettük volna a találkozót. Ezt követően azonban a hazaiak hatékonyak voltak, és eldöntötték a meccset. Érezhető volt, hogy 80 percet emberhátrányban kellett játszanunk. A vereség elég fájó, a hazai győzelem viszont megérdemelt.” - értékelte a zsolnai súlyos vereséget Adrian Guľa.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.