2022. július 25., 09:01

Adrian Guľa: A foci ünnepe volt ez a találkozó

A dunaszerdahelyi DAC idegenben a Zsolna otthonában játszott döntetlent a Fortuna Liga második fordulójában. A találkozót követően a DAC vezetőedzője Adrian Guľa is értékelte a találkozót.

Adrian Gula
Fotó: dac1904.sk

A dunaszerdahelyi sárga-kékek egy remek színvonalú mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottak a Zsolna otthonában. Krstović folytatta remek sorozatát és a szezonban már hatodik gólját szerezte, de Veszelinov is nagyot védett a hosszabbításban. A lefújást követően pedig Adrian Guľa a Zsolna korábbi vezetőedzője nem titkolta számára egy nagyon érzelmes találkozó volt ez.

Nagyszerű, nyílt sisakos mérkőzés volt a nézők számára, sok helyzettel, támadásokkal. Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, akárcsak a hazaiaknak, akik oldaláról éreztem a tiszteletet. Nagyon jólesett, hogy nem felejtették el, amit korábban közösen elértünk. 

"Más meccs volt ez a számomra legbelül, mint bármely másik. Igyekeztem ezt leplezni a játékosaim előtt, de éreztem, hogy más a hangulatom. A foci ünnepe volt ez a találkozó, tempós, impulzív játékkal. Beigazolódott, amit eddig is tudtunk, hogy ez a két csapat mindig jó párharcot vív egymással. Amit sajnálok, hogy nem volt ma videóbíró, amely segíthetett volna a játékvezetőknek a kétes szituációk eldöntésében.” - kezdte értékelését a DAC vezetőedzője Adrian Guľa.

A sárga-kékek mestere kiemelte egy remek találkozót vívott a két csapat és mindkét gárda megnyerhette volna a meccset, valamint elmondta ismét lenyűgözte Krstović csodaszép gólja.

„Nagyon örülök, hogy fizikailag is végig bírtuk a meccset, és még az egyenlítő gólunk után is rá tudtunk tenni egy lapáttal. A fiúk hajtottak a végsőkig, győzelemre törően futballoztak. A végén jött a büntető, de Veszelinov óriásit védett. 21 lövésünk volt, ebből 10 ment kapura, a hazaiaknál csak 2. Krstović találata ismét élményszámba ment. Kevesen mondták volna, hogy négy nappal az ollózós gólja után, amit a Feröer-szigeteken lőtt, rúg még egy ugyanolyat. Nagyon kevés hiányzott a győzelemhez, de ugyanezt vendéglátóink is elmondhatják.” - nyilatkozta a DAC vezetőedzője a lefújást követően.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.