2020. június 27., 16:53

A sárga-kékek hosszabbítanának Schäfer Andrással

Az olasz Genoától Dunaszerdahelyen kölcsönben szereplő Schäfer András az utóbbi hetekben remek formába került, ami után a DAC hosszabbítana a fiatal középpályással.

A játékos ügynöke, Pataky Tibor az M1-nek elmondta, Schäfer András remek formájának köszönhetően az átigazolási piacon reflektorfénybe került, hiszen az elmúlt mérkőzéseken a DAC egyik legjobbja volt. Mint ismert,

a játékos kölcsönben szerepel Dunaszerdahelyen az olasz élvonalban érdekelt Genoa csapatától,

és a szerződése június 30-án jár le, azonban a DAC továbbra is igény tart a magyar tehetségre és hosszabbítana vele.

Schäfer András első gólját a DAC színeiben a Rózsahegy ellen szerezte a Szlovák Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

Eddig összesen 8 mérkőzésen lépett pályára a DAC színeiben, a koronavírus-járvány után remek formában tért vissza, és Bernd Storck is a kezdőben számolt a magyar tehetséggel.

A magyar futball nagy tehetsége tavaly télen a Serie A-ban szereplő FC Genoa gárdájához igazolt az MTK-tól,

ahol az ifjúságiaknál szerepelt és néhány élvonalbeli összecsapáson az első csapat kispadján is helyet kapott. A felnőttek között a felkészülés során pályára is lépett, a Lyon ellen például ő adta a győztes találatot megelőző gólpasszt.

2019 őszét a Chievo Veronában töltötte szintén kölcsönben.

A 2021-es, hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő, újjáalakult magyar U21-es válogatottba is sikerült bekerülnie, amelynek színeiben szeptembertől 6 mérkőzést abszolvált.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.