A lengyel bajnok szerződtetné a DAC csapatkapitányát

Ondik Gábor 2019. június 20., 20:30

Sajtóinformációk szerint újabb dunaszerdahelyi futballista távozhat a szezon kezdete előtt. Ezúttal a sárga-kékek csapatkapitányát szemelte ki az újdonsült lengyel bajnok.

Fotó: fcdac.sk

A cseh Žongl sportmagazin beszámolója szerint a DAC csapatkapitánya iránt az újdonsült lengyel bajnok Plast Gliwice érdeklődik.

A lengyel gárda az Ekstraklasa előző kiírásában története legnagyobb sikerét érte el és bajnoki címet szerzett a címvédő Legia Varsót megelőzve. A Past Gliwice ezzel alanyi jogon a Bajnokok Ligája selejtezőiben indulhat, ezzel pedig a keret megerősítésébe kezdett a friss lengyel bajnok.

A dunaszerdahelyi együttes is története legnagyobb sikerét érte el és ezüstérmet szerzett, ezzel pedig több kulcsembere iránt is komoly érdeklődést mutat több külföldi gárda.

A legfrissebb információk szerint Tomáš Huk és Kalmár Zsolt is nagyon közel áll ahhoz, hogy távozzon a Csallóköz szívéből.

A sárga-kékek csapatkapitánya Kassáról igazolt Dunaszerdahelyre, ahol a védelem egyik pillére volt, összesen 103 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt a DAC színeiben és ezalatt két gólt és egy gólpasszt jegyzett.

0 HOZZÁSZÓLÁS