2019. január 24., 18:35

A következő szezonban is Dárdai lesz a Hertha vezetőedzője

Az erről szóló megállapodást csütörtökön jelentették be, Michael Preetz klubmenedzser ugyanakkor ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a 42 éves magyar szakember helyzete különleges. 

201712211447340.Pal_Dardai_.jpg

Nem építettek be új kitételt a szerződésbe, amely továbbra is határozatlan időre szól, s Dárdai valamikor majd ismét –ahogy korábban is – a klub utánpótlásában fog tevékenykedni.

„Beszéltünk egymással, és újra megállapodtunk abban, hogy közösen megyünk tovább az úton, azaz Pál ebben az idényben és a következőben is az edzőnk lesz”

– jelentette ki Preetz a Bundesliga-csapatra gondolva.

Dárdait 2015. február 5-én nevezték ki vezetőedzőnek a berlini klubnál – akkor még a magyar válogatott szövetségi kapitánya is ő volt  –, jelenleg a Freiburgot irányító Christian Streich után ő a leghosszabb ideje posztján lévő tréner a német élvonalban.

A Hertha BSC azt is bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a tréner legidősebb fiával, Palkóval. A 19 éves tehetség 2011 óta a klub játékosa, az utánpótlásképzés minden fokát végigjárta. Az előző szezonban már a Bundesligában és az Európa-ligában is bemutatkozott. Azt nem közölték, hogy az új szerződése milyen időtartamra szól.
Megosztás
Címkék