A Fortuna Liga újoncához igazolt a DAC tehetsége!

Ondik Gábor 2019. július 09., 20:06

A Fortuna Liga újonca a Garamszentkereszt hivatalos médiafelületén jelentette be, hogy a fiatal felvidéki tehetséggel, Mészáros Andrással erősítette meg keretét. 

Fotó: FK Pohronie hivatalos fb oldala

A szlovák élvonalbeli bajnokság újonca a Garamszentkereszt hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy egy éves szerződést kötött a DAC fiatal támadójával. A gólerős támadó legutóbb a KFC Komárom csapatánál szerepelt kölcsönben. Az idei nyári felkészülést pedig már a DAC fiókcsapatánál a STK Somorja színeiben kezdte meg, ahol szintén kölcsönben szerepelt volna a másodosztályban.

A fiatal támadó számára nem lesz ismeretlen az élvonalbeli bajnokság közege, hiszen korábban már bemutatkozhatott az élvonalban a DAC színeiben, összesen 16 mérkőzésen lépett pályára a Fortuna Ligában, de gólt még nem sikerült szereznie, amire az új szezonban bőven lesz alkalma. A Fortuna Ligában még 2015. október 24-én debütálhatott Tomislav Marič irányítása alatt a Slovan elleni rangadón, mindössze 19 évesen és hat hónaposan.

A legutóbbi idényben a KFC színeiben 25 mérkőzésen lépett pályára és 9 góllal segítette csapatát a ötödik helyhez a másodosztályban. Az újonc a nyitófordulóban a bajnoki címvédő pozsonyi Slovan együttesét fogadja.

0 HOZZÁSZÓLÁS