A DAC 17 éves tehetsége Aranyosmarótra igazolt

2021. január 9., 16:08
Ondik Gábor

Újabb fiatal tehetség távozott a DAC Akadémiájáról.  A 17 esztendős Marek Švec szerződtetését az élvonalban szereplő Aranyosmarót jelentette be hivatalos médiafelületén.

Fotó: fcvion.sk

A Fortuna Ligában ősszel negyedik helyen záró Aranyosmarót hivatalos honlapján jelentette be Marek Švec szerződtetését. A DAC Akadémiájáról érkező fiatal tehetség hároméves szerződést kötött az aranyosmaróti együttessel.

A 17 esztendős támadó a DAC korosztályos csapataiban alapembernek számított, 12 éves kora óta szerepelt a DAC színeiben. Korábban Simonyban kezdett el futballozni, majd 8 éves korában került Aranyosmarótra. A ViOn színeiben négy évet töltött, majd Dunaszerdahelyre került, ahonnan négy és fél év után tér vissza Aranyosmarótra.
Örülök, hogy visszatérhetek arra a helyre, ahol futballista lettem. Akkoriban Aranyosmarót mindennel megajándékozott, amire szükségem volt a futballhoz. Örülük, hogy a klub vezetésének és a menedzseremnek köszönhetően sikerült véglegesíteni a megállapodást. Köszönöm a lehetőséget! Szeretnék minél hamarabb bekerülni a kezdőcsapatba és minél több időt tölteni a pályán és segíteni a csapatot a jó eredmények eléréséhez

 - nyilatkozta Marek Švec az Aranyosmarót új igazolása.