2021. augusztus 5., 11:50

A cseh lapok a Slavia Praha hibáiról írnak

A cseh napilapok szerint önmagát verte meg a Slavia Praha szerdán Budapesten a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, melyen 2-0-ra kikapott a magyar bajnoktól.  

Magukat verték meg
Az egyik cseh lap sokkról beszél
Fotó: Lidovky.cz

Sport:

Minden rossz. Semmi sem sikerült. A Slavia futballistái a a Ferencváros ellen mindent elrontottak, amit csak lehetett. A slavistákra a jövő héten a prágai Edenben nagyon komoly munka vár..."

Mladá Fronta Dnes:

Bolond este volt. A Slavia szerda este kést kapot a hátába, és vérzik. Remélhetőleg nem vérzik el, mert az nagy kár lenne. Hosszú ideig jól érezhette magát a prágai csapat, mert minden vonatkozásban jobb volt a pályán, és határozottabban, gyorsabban, ügyesebben játszott. Nem volt sok helyzete, de a Ferencváros a telt ház ellenére nehezen boldogult. Na de mire jó a labdatartás, a veszélyes beadások, az ügyes adogatás és a bátor támadások, amikor a csehek lényegében önmagunknak lőttek két gólt?"

Právo:

A Slavia a Dunánál saját magát győzte le. A futballistáknak váratlanul elég messzire került a továbbjutás a Bajnokok Ligájába."

Lidové Noviny:

A Slaviának két végzetes hibája, rossz pillanata miatt jelentősen csökkent az esélye a továbbjutásra."
 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.