2021. június 26., 12:22

Végh Attila pályafutása nem az MMA világában folytatódik

Az egyik legismertebb hazai sportoló, a bősi származású Végh Attila karrierjének folytatásával kapcsolatban több hír felmerült, de a csallóközi ketrecharcos most többet árult el terveiről.

Végh Attila MMA
Fotó: Facebook / Végh Attila

A cseh kaocko.cz portálnak nyilatkozva ugyanis elmondta, az elkövetkező hónapokra két mérkőzést tervez, de nem az Oktagon keretein belül. Decemberben a Fight Night Challenge rendezvényén boxolna először, majd a jövő év elején korábbi ellenfelével, Emanuel Newtonnal küzdene meg, ismét boxban. Azt egyelőre nem árulta el, hogy a mérkőzések hol lennének, mert a koronavírus okozta járvány még befolyásolhatja a helyzetet.

Utóbbi ellenfelével korábban már kétszer mérkőzött, de nem ebben a szakágban, s Végh mindig is szeretett volna az ökölvívásban is megmérkőzni egy hasonló képességű harcossal, amelyet Newton személyében megtalált. 

A csallóközi sportoló egyébként már az MMA-ban nem akar semmit bizonyítani, de elmondta, ha egy anyagilag érdekes ajánlat érkezik, akkor még elgondolkodik egy mérkőzésen, igaz, a sokak által várt Karlos Vémola elleni visszavágóra még nem kapott felkérést. Jelenleg a boxra koncentrál, ezzel egy régi álmát váltja valóra.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.