2018. július 28., 16:37

Nemzetközi segítséggel tekertek

Passau mellett a nemzetközi kerékpáros kapcsolatokkal is jobban megismerkedtek a Danube Bike Tour 2018 résztvevői.

Danube Bike Tour 2018 - 8.nap
Galéria
+4 kép a galériában

A négy csallóközi kerekesre pénteken is hosszú kilométerek várták, már több mint 780 kilométer mögöttük, s a teljes táv jócskán meghaladhatja a tervezett 1100 kilométert. Zoli és Peti feltekertek Passauban a Veste Oberhaus várba, ahol remek kilátás nyílt a környékre, Kati és Árpi pedig az óvárost fedezték fel.

Ezután pedig Peti egy helyi fiatal defektjét javította meg, majd egy ugyancsak német kerekessel találkoztak, aki már profiként űzi a sportot. Megcsodálták az értékes bringáját, majd segített neki a szállásukig vezető utat. Ezen túl egy idős amerikai hölggyel is találkoztak, aki Párizsba repült a kerékpárjával, hogy onnan aztán egészen a Duna torkolatáig, vagyis a Fekete-tengerig tekerjen le 15 éves biciklijével.

Egyébként is egyre több kerékpárossal találkoznak, akik igyekeznek egymásnak segíteni és a helyi fagylalt is kiváló. A csapat csütörtökön ér majd – a tervek szerint – vissza a Csallóközbe, méghozzá Bősre.

Danube Bike Tour 2018 - 8.nap
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.