Nem sikerült a bravúr a nádszegi teniszezőnek a legjobb nyolc között

2021. május 1., 13:25
Ondik Gábor

Mint arról korábban beszámoltunk, a nádszegi Gombos Norbert több játékos visszalépése után főtáblára került a müncheni salakpályás tenisztornán, majd sikerrel vette a nyolcaddöntőt. A legjobb nyolc között a tornán ötödik kiemelt grúz Nikoloz Basilashvili ellen lépett pályára a felvidéki játékos.

Gombos Norbert

A nádszegi Gombos Norbert a müncheni salakpályás tenisztorna negyeddöntőjében a tornán ötödik kiemelt grúz Nikoloz Basilashvili ellen mérkőzött meg. Az eredetileg péntekre kiírt összecsapást az esőzések miatt nem tudták befejezni pénteken, így szombat kora délelőtt fejezték be a mérkőzést.

Az első játszmában a felvidéki teniszező 2-2-es állásnál elvesztette adogatását és brékhátrányba került.
Ezt követően a grúz játékos hozta saját adogatását és közel került a szett megnyeréséhez, azonban az eső közbe szólt. A mérkőzést az első szett vége felé szakították félbe az eső miatt 5-4-es Basilashivili vezetésnél.

A találkozót szombaton folytatták, a grúz Basilashvili a folytatást követőn hozta is adogatását és megnyerte az első szettet.

A második játszmában is szinte ugyanaz volt a forgatókönyv, a grúz játékos 2-2-es állásnál ismét elvette a nádszegi teniszező adogatását és brékelőnybe került. Gombos hiába próbálta meg ledolgozni brékhátrányát a tornán ötödik kiemelt érvényesítette a papírformát és legyőzte a felvidéki játékost két szettben.

ATP München, salakpályás tenisztorna, negyeddöntő:
Nikoloz Basilashvili (grúz 5.) - Gombos Norbert 6-4, 6-4

Kövesse facebook oldalunkat is!