2019. július 24., 14:57

Kapás Boglárka és Szilágyi Liliána döntős 200 méter pillangón, Németh Nándor 100 méter gyorson

Kapás Boglárka a harmadik, Szilágyi Liliána a negyedik idővel jutott a döntőbe 200 méter pillangón, Németh Nándor a hetedik helyen jutott be a döntőbe 100 méter gyorson a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek negyedik napján, szerdán.

pillangozo-lanyok.jpg
Médialapozó
Fotó: MTI

Kapás 2:07.33, Szilágyi 2.07.83 perces teljesítménnyel biztosította helyét a fináléban. A döntőt pénteken közép-európai idő szerint 13.02 órakor rendezik.

Németh Nándor, a BVSC 19 éves versenyzője az előfutamból a hatodik helyen jutott tovább, 48.36 másodperces ideje mindössze 19 századdal maradt el saját országos csúcsától. Akkor azt mondta, 48 másodpercen belüli idő kell a fináléhoz.

Németh Nándor
Fotó:  MTI
Németh Nándor

Németh az első elődöntőben ugrott vízbe, végül hét századot tudott faragni idejéből, amivel összesítésben a hetedik helyen lépett tovább (48.29 mp).

Nem panaszkodom, hiszen megvan a döntő, bár valamivel jobb időt szerettem volna úszni. Szerencsére most a végét jobban bírtam. A holnapi egy örömúszás lesz és ha még egy kicsit tudok javítani, annak nagyon örülnék"

- nyilatkozta.

pillangozo-lanyok.jpg
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.