2024. február 16., 17:03

Jótékonykodj, miközben futsz - IV. Jótékonysági Csókakör Trail

2024. március 23-án több százan gyűlnek majd össze egy jótékonysági célú sporteseményre, hogy futva, nordic walkingozva vagy túrázva hódítsák meg a csókakői várat, Fejér vármegyében, a Vértes lábánál. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő esemény a csókakői Barkócaberkenye Néptáncegyüttes közösségi házának felújítását kívánja segíteni. 

Jótékonysági futás
Galéria
+4 kép a galériában
Fotó: PixPhoto.hu

A Csókakör Jótékonysági Trailt azon célból szervezték meg, hogy segíteni tudjanak azoknak a gyerekeknek, családoknak, közösségeknek, akiknek minden apró segítség, gesztus egy új lehetőséget ad. 2024-ben a csókakői Barkócaberkenye Néptáncegyüttes közösségi házának felújítását kívánják segíteni adománygyűjtéssel és egyéb felajánlásokkal.

Jótékonysági futás
Fotó:  PixPhoto.hu

A 7, 14, 21 km-es távon várják a futás szerelmeseit, míg 7 km-es útvonalon a túrázók és nordic walkingozók indulhatnak. A kisebbek sem maradnak verseny nélkül, hiszen a gyermekek a 2 km-es Bagolyfióka Futamon, illetve a 400 méteres Dörmögő Dömötör Futamon próbálhatják ki magukat.

Jótékonysági futás
Fotó:  PixPhoto.hu

Március 23-án tehát lehet futni, sétálni, vagy akár kutyát sétáltatni, továbbá kutyával futni egy jótékony célért Csókakőn, ráadásul a verseny az Ötpróba-sorozat része, így pontokat is lehet gyűjteni. A rendezvény ideje alatt gyermekprogramokkal várják a kicsiket. A IV. Csókakör Jótékonyági Trail-re nevezni  a következő linken, és a nevezési díj befizetésével lehet:

https://sportnaptar.hu/hoditsd-meg-a-varat-csokakor-trail-7-14-21-km_AE8CF2CD94530670

 

További információ:

Szabados Melinda
https://4runhappyteam.hu/csokakor-jotekonysagi-trail-2024/
Facebook: https://www.facebook.com/csokakortrail/
mailto: melinda.szabados@gmail.com

Tel: +36209803321

 

Jótékonysági futás
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.