Gombos az első fordulóban búcsúzott

2021. február 22., 21:21
Ondik Gábor

A nádszegi Gombos Norbert a keménypályás montpellier-i tenisztorna első fordulójában vereséget szenvedett, miután a hazai pályán versenyző Ugo Humbert két játszmában legyőzte.

Gombos Norbert
Fotó: TASR

A francia Montpeiller-ben folytatódott a szezon a nádszegi Gombos Norbert számára. A felvidéki játékos számára az Australian Open után a montpellier-i keménypályás tenisztornán is az első forduló jelentette a végállomást.

A 93. helyen rangsorolt nádszegi játékos a hazai pályán versenyző hatodik helyen kiemelt Ugo Humbert ellen lépett pályára hétfőn. A világranglistán 32. helyen rangsorolt hazai versenyző az első játszmában 3-2-es vezetésnél elvette Gombos adogatását és brékelőnybe került, ami után meg is nyerte 6-3-ra a szettet.

A második játszmában Gombos játéka nagyot javult, és a nádszegi teniszező 3-2-es vezetésénél elvette ellenfele adogatását és brékelőnybe került. Gombos a második játszmában már 5-2-re is vezetett mégsem tudott kiegyenlíteni. A francia teniszező 5-3-as Gombos vezetésnél elvette ellenfele adogatását, ami után ki is egyenlített 5-5-re. A második szett röviditésben dőlt el, amiben a hazai versenyző koncentrált jobban, ezzel a mérkőzést is megnyerte két játszmában.

ATP Montpellier, keménypályás férfi tenisztorna:
Ugo Humbert (6., francia) - Gombos Norbert 6-3, 7-6

Kövesse facebook oldalunkat is!