2022. február 6., 08:22
Frissítve: 04:12

Elnapolták a férfi lesiklást

A nem múló erős szél miatt vasárnap nem rendezik meg a férfi lesiklást a pekingi olimpián.

 

Most elnapolták
Illusztráció
Fotó: Wikipédia/ma7

A játékok első alpesi versenyét az eredeti kiírás szerint közép-európai idő szerint 4.00-kor indították volna, ám az időjárási körülmények miatt későbbre halasztották, majd a várható rajt idejét folyamatosan későbbre tolták a szervezők, végül pedig úgy döntöttek, hogy egy másik napon rendezik majd meg a viadalt.

A szám új időpontjáról később születik döntés.

A játékok honlapja szerint a szervezők úgy határoztak, hogy a leggyorsabb számot közép-európai idő szerint 5.00-tól tartják.
A döntés érinti az eredetileg is hétfőre kiírt női óriás-műlesiklás két futamának kezdési időpontját is: az elsőt 3.15-ről 2.30-ra hozták előre, míg a második csúszást 6.45 helyett 7.30-tól rendezik. A mezőnyben ott lesz Tóth Zita is.

A hétfői versenynapon a tervek szerint a női óriás-műlesiklásra kerül sor a kínai fővárostól közel 250 kilométerre lévő jencsingi zónában található Nemzeti Alpesisí Központban.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.