2021. július 26., 07:00

Egy újabb százas

A csallóközi kerékpározók, akik a Fekete-tengerig tekernek ezúttal a Duna mellett húzódó, emelkedőkkel teli vidékét fedezték fel.

kerékpáros
Az ázsiai világjáróval is jól elbeszélgettek

"Az ebédet a Duna partján fogyasztottuk el, egy helyi specialitást, a dunai apró szárított halat. Folytatván a mai tervezett útvonalat elhaladtunk egy forrás mellett, ahol sorakoztak az emberek. Azt is megtudtuk, hogy ez egy különleges vizet rejt és így hát ittunk a fiatalság és örök élet vízből" - számolt be a mai nap érdekességeiről a három kerékpáros egyike, Ágh Péter.

A csallóközi amatőr sportolók egy hatalmas dinnyével próbáltak új energiát gyűjteni és egy másik kerékpárost is megkínáltak, aki Párizsból biciklizik a családjához Vietnámba. Megtudták, hogy szinte már az egész világot körbetekerte, így hát ausztráliai és dél-amerikai élményekről is beszámolt nekik, hátha a Duna menti kihívás után egy egzotikusabb túrához is kedvet kapnak. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.