2021. május 31., 18:13

Az esélyesek diadala a magyar bajnokságon

A férfiaknál és a nőknél is címvédéssel fejeződött be a fallabda ob. A 33. HungaroSun-Egyéni Országos Squash Bajnokságot Szegeden rendezték meg, ahol a nőknél Chukwu Hannah állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, míg a férfiaknál Farkas Balázs szerezte meg a végső győzelmet.

farkas balazs
Fotó: NVESZ

Mindkét fallabdás tagja a nemzetközi elitnek, azaz TOP 100-as játékosok. Chukwu Hannah a döntőben Kis-Máté Csengét verte 3-0-ra, a férfi fináléban pedig Farkas Püski Lénárddal csapott össze és 3-1-re nyert.

Farkasnak ez volt a negyedik egyéni országos bajnoki aranya. Összességében elégedett volt, bár a fináléban a harmadik szettben apró pontatlanságok miatt egy picit megnehezítette a helyzetét, de aztán visszatalált a megfelelő játékhoz és ez ismét aranyat ért.

Chukwu Hannah egy dániai rangos verseny előtt áll, az ob pedig ebben a felkészülésben fontos szerepet töltött be. Farkas Balázzsal hamarosan útra kelnek és Odensében lépnek majd pályára, ahol szeretnének pontokat szerezni.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.