2019. február 19., 16:58

Asztalitenisz-vb: Bátorfi Zoltán március elején hirdet csapatot

Bátorfi Zoltán, a magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya március 8-án hirdeti ki, hogy ki milyen számban indul majd az áprilisi, hazai rendezésű világbajnokságon.

asztalitenisz
Fotó: pixabay.com

A vb keddi hírleveléből kiderül, hogy a magyar szövetség a torna előtt sok versenyen indítja a játékosokat, hogy mindenki a lehető legjobb világranglistás pozícióba kerüljön, mert nem mindegy, hogy a vb előtti sorsoláson ki hányadik a nemzetközi szövetség rangsorában.

„Arról nem is beszélve, hogy a felkészülés során, a nemzetközi versenyeken mindenki sokat fejlődik – mondta Bátorfi Zoltán. – Minden idők legnagyobb hazai asztalitenisz versenyére készülünk. Fantasztikus hangulatú világbajnokságra számíthatunk, és bízom benne, hogy a mieink közül többen életük formájában állnak majd asztalhoz."

Az asztalitenisz-vb-re - amelyen egyéni és páros számokban rendeznek majd versenyeket - április 21. és 28. között kerül sor a Hungexpón.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Aranyosi Péter, a magyar férfi válogatott kapitánya mikor hirdeti ki az indulók névsorát.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.