Selyés kézi- és röplabdázók újabb sikerei

Nagy Miskó Ildikó 2019. február 07., 10:02

A Selye János Gimnázium diákjai nem csak a különböző szintű tanulmányi versenyeken, hanem a sportviadalokon is folyamatosan öregbítik alma materük hírnevét.

Fotó: SJG

Az új évi sikereik nyitányát a középiskolás lányok kézilabdaversenyén elért járási 1. helyezésük jelentette, amit a kerületi fordulóban megszerzett újabb dobogós hely követett.

Fotó: SJG

„A versenyen – rendkívül izgalmas és szinte ellenszélben zajló mérkőzések után – végül a selyés lányok az előkelő 3. helyen végeztek. A csapat felkészítő tanára Horváth Fél Szilvia volt. Rajta kívül köszönet illeti a következő összetételű, ügyes csapatot: Tóth Réka, Jakab Adrienn, Horváth Mónika, Viola Eszter, Kalmár Annabella, Korega Anna, Pongrácz Emma, Vanya Zsuzsanna, Garai Emese, Fiala Tímea, Talian Dominika, Veszprémi Rebeka és Pint Lilla (hiányzik a képről)” – tájékoztatta portálunkat a diákjaira okkal büszke Andruskó Imre igazgató.

Majd az intézmény Fiala Andrea tanárnő által felkészített kis- és nagygimis röplabdázói gyűjtöttek be további érmeket,

így a szeptemberben elkezdődött sikeres időszak a tanév második felében is folytatódik.

Képgalériánk:
Fotó: SJG

„Az alapiskolások járási röplabdabajnokságán iskolánk fiúcsapata a 2. helyen végzett. A sikerért munkálkodtak: Őszi Ákos, Boros Milán, Kubovics Levente, Bugár Dávid, Vida Krisztián, Szarka Máté, Ollé András, Nagy Csongor, Kukucs Attila és Bödök Levente. Lányaink – annak ellenére, hogy mindenki csak az iskolai szakkörön belül készült a versenyre – végül a nagyon dicséretes 3. helyet szerezték meg. Az ő nevük ugyancsak említésre méltó: Kovács Nadina, Szabó Dalma, Téglás Nikola, Stirber Bianka, Vitálos Tünde, Szalay Annamária, Vanya Zsuzsanna, Bödők Bernadett, Fiala Tímea, Korinek Bettina és Sánta Júlia” – nyilatkozta a direktor.

A labdajátékok terén is tehetségesnek bizonyult ifiknek olvasóink nevében gratulálunk, és további sikeres mérkőzéseket kívánunk!

0 HOZZÁSZÓLÁS