2021. november 27., 09:34

Röplabda: Magabiztos komáromi győzelem hazai pályán

A férfi röplabda-bajnokság pénteki fordulójában a komáromiak hazai pályán sima győzelmet arattak a a Privigye csapata ellen és feljöttek a második helyre a tabellán.

VK Spartak
Fotó: vkspartak.sk

A címvédő komáromi férfi röplabdacsapat a szlovák Extraliga pénteki fordulójában, hazai pályán fogadta a Privigye csapatát. A csapatok üres lelátók előtt léptek pályára, az országos lezárások miatt. Gabriel Chochoľak, a komáromiak vezetőedzője több fiatal nevelésnek is lehetőséget adott, akik kivették a részüket a magabiztos sikerből.

A vendégeknek nem sok esélyük volt, az első szettet simán hozta a címvédő komáromi együttes, miután 25-14-re megnyerték a nyitó játszmát.

A második szettben érvényesült a komáromiak óriási fölénye és 25-8-ra valósággal átgázoltak a vendégeken, a Privigyének semmi sem jött be, így nem sok reménye volt a mérkőzésen. A harmadik szettben valamivel szorosabban alakult az eredmény, de itt is kijött a csapatok között lévő különbség, a hazaiak végül 25-18-ra hozták a harmadik játszmát és sima három szettben legyőzték a Privigyét, felzárkózva a második helyre a tabellán.

A komáromiak a listavezető Eperjes mögött a második helyen állnak a rangsorban, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a címvédő komáromi alakulat.

Férfi Röplabda Extraliga, 10. forduló:

RIEKER UJS Komárom - VK OSMOS Privigye 3:0 (25:14, 25:8, 25:18)

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.