2022. január 29., 11:39

Röplabda: Magabiztos komáromi győzelem a sereghajtó Trencsén ellen

Újabb magabiztos hazai győzelmet könyvelhetett el a komáromi férfi röplabdacsapat. A címvédő Duna-partiak a tabella utolsó helyén álló még nyeretlen Trencsén csapatát győzték le három sima szettben.

komáromi röplabda
Fotó: TASR

Újabb magabiztos sikerével megerősítette vezető helyét a táblázaton a címvédő komáromi férfi röplabdacsapat. A komáromiak a sereghajtó Trencsén csapatát győzték le három sima szettben, szinte egy percig sem forgott veszélyben a hazaiak győzelme.

Gabriel Chochoľak tanítványai végiguralták a mérkőzést, a hazaiak mestere leginkább a fiatal komáromi neveléseknek szavazott bizalmat.

A címvédő komáromiaknak egy óra sem kellett a mérkőzés megnyeréséhez. A hazaiak az első szettet óriási fölénnyel 25-9-re nyerték meg.

A két csapat között osztálykülönbség volt, a második játszmát is fölényesen 25-13-ra hozták a komáromiak. A harmadik szettben már valamivel szorosabban alakult az eredmény, de a komáromiak így is magabiztosan három szettben legyőzték a sereghajtó trencsénieket és megerősítették vezető helyüket a tabella élén.

Niké Röplabda Extraliga, férfiak, 18. forduló:

Rieker UJS Komárom - ŠŠ Volejbal Trencsén 3-0 (25-9, 25-13, 25-15)

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.