2023. november 9., 15:44

Molnár Laura a szlovák kosárlabda-válogalogatottban!

Szurkoljunk közösen, hiszen ma délután a női felnőtt válogatott, a 18 éves gútori-somorjai származású Molnár Laurával együtt Törökország ellen idegenben lép pályára az EB-selejtező első fordulójában, amelyet az RTVS Sport csatorna élőben közvetít.  

Molnár Laura

„Örülök, hogy itt lehetek megteszek mindent, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból. Keményen akarunk harcolni, jól védekezni, fókuszáltan játszani, hogy egyetlen labdát se adjunk ingyen az ellenfélnek. Egyértelmű, hogy Törökország nagyon erős, csupa euroligás tapasztalattal rendelkező játékossal, de ezt nem szabad szem előtt tartanunk, hanemfelszabadultan kell játszanunk” – nyilatkozta lapunknak Laura, aki az idén a Sopron Basket csapatból igazolt át Győrbe.

A szlovák női kosárlabda-válogatott nemrég kinevezett szövetségi kapitánya, Martin Pospíšil által vezényelt csapat ma 16:30-kor Törökországban, vasárnap pedig 17: 00 -kor Romániában játszik Eb-selejtezőt. 

A válogatott nincs egyszerű helyzetben, hiszen erős négyesben a fő favorit törökök mellett,  a románokkal és az izlandiakkal van egy csoportban, innen a csoportelső számít csak biztos továbbjutónak.

„Sajnos hiányzik három tapasztalt játékosunk, de küzdeni fogunk, bízom benne, hogy azon játékosaink, akik lehetőséget kapnak majd, megtesznek mindent, hogy bizonyítsanak" – mondta Pospíšil.

Azt se feledjük, hogy a magyar női kosárlabda-válogatott pedig ma 18:00-tól Sopronban szerepel Szlovénia ellen.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.