2023. május 27., 13:45

Majoross Gergely távozik az Érsekújvár csapatától

Majoross Gergely távozik a szlovák jégkorongligában szereplő Érsekújvár vezetőedzői posztjáról.

Majoross Gergely
Fotó: hcnovezamky.eu

A 44 éves szakember 2021 januárjában került a felvidéki együtteshez, mellyel azóta kétszer a negyeddöntőig jutott, legutóbb pedig az alapszakaszban hatodik lett, ami a klub történetének egyik legnagyobb sikere.

Korábban a MAC juniorjainak, majd a Miskolci Jegesmedvék és a MAC magyar, illetve szlovák bajnokságában szereplő felnőtt együtteseinek trénere volt. Szlovákiai szerepvállalása előtt a MAC utánpótlásáért felelt.

Dolgozott a válogatott másodedzőjeként is, illetve 2019-ben megbízott szövetségi kapitányként a divízió I/A világbajnokságon.

Az Érsekújvár Facebook-oldalára felkerült bejegyzésben az áll, hogy Majoross külföldi ajánlatot fogadott el. Azt később jelentik be, hol folytatja pályafutását.

A tréner többek között azzal búcsúzott, hogy a vezetőséggel közösen kitűzött célokat - azt, hogy népszerűsítsék a jégkorongot a városban, vonzzák be az embereket a csarnokba és a klubot emeljék a liga legjobb hat csapata közé - sikerült teljesíteni.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.